Mušelín a úplet s dokonalým digitálním vzorem

Vytvořeno19.02.2021

Digitální potisk na nejrůznějších látkách není žádnou novinkou, ale přesto není na škodu si ho trochu představit a připomenout.

Digitální potisk svoji dokonalou technologii překonal starší způsoby tisku nejen na bavlně, úpletu, viskóze, polyesteru, ale i na dalších spoustě látek. 

U starších technologii mohlo docházet k menším chybám v ostrosti nebo přesnosti vzoru a to především u tmavých látek, ale digitální tisk zvládne i tyto nejmenší detaily ve složitých vzorech a jeho tisk je přesný a precizní. 

Digitální tisk nemá výhodu pouze v přesnosti tištěného vzoru, ale i v dlouhodobé stálobarevnosti, která odolá opakovanému praní a vystavění slunečním paprskům. Hladký a příjemný dotek je už pouze malý bonus, který oceníme při každém doteku.

V digitálním tisku se meze nekladou a jeho zářivé, divoké barvy vás ohromí a už jej nebudete chtít vyměnit za žádný jiný. 

My nebudeme nic předstírat a přiznáme se - digitální tisk milujeme. Jinak bychom se s vámi nemohli podělit o novou kolekci bavlněných úpletů a úchvatných mušelínů s pestrými vzory. 

Bavlněné úplety s digitálním potiskem

Spojení bavlněných úpletů s výraznými barvami digitálního potisku potěší každé oko. Romantické duše nadchnou drobné vzory lučních květin, milovníky geometrie nenechají klidné obloučky a dětem vykouzlí úsměv ve tváři vtipná lama s květy bavlníku

Nová kolekce bavlněných úpletů s digitálním vzorem s certifikátem Oeko-Tex Standard 100 třídy 1 je vhodná na příjemná trika, tílka, splývavé sukně, šaty ale i dětské oblečení pro ty nejmenší z nás s citlivou pokožkou. 

Mušelíny s digitálním potiskem

Jemná a vzdušná látka z dvojité gázoviny nemůže být nic jiného než příjemný mušelín, který ozdobil digitální potisk v jasných a sytých odstínech. 

Mušelín se stále drží v popředí oblíbených látek na lehké pohodlné letní oblečení, volnočasové kousky, osušky, utěrky, ale i na mazlící deky.

Veškeré mušelíny s digitálním potiskem mají certifikát Oeko-Tex Standard 100 třídy 1, který zaručuje vhodnost na oblečení a doplňky i pro děti do 3 let a tak se nemusíte bát je zabalit do mušelínu s digitálním potiskem.

Ušijte si příjemné triko, sukní nebo šaty a přivítejte blížící se jaro jasnými barvami a odhoďte zimní tlumené barvy.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení