Mušelíny za super cenu 99,-

Vytvořeno17.06.2021

Máme pro vás super cenu 99,- na jeden z nejoblíbenějších materiálů, kterým je dvojitý mušelín neboli gázovina.

  • mušelíny ve V.I.P. ceně 99,- za metr
  • 16 barev za jedinečnou cenu
  • V.I.P. cena pouze pro registrované
  • registrace hotová během 2 minut
  • nutné přihlášení do svého účtu
  • akce do vyprodání zásob
  • registrací získáte spoustu dalších výhod - více zde

Získat mušelíny za 99,- je naprosto jednoduché. Stačí se na stránkách e-shopu přihlásit do svého účtu a během chvilky získáte možnost V.I.P. ceny na rovných 16 barev, mezi kterými nesmí chybět klasická bílá, černá, ale i odstíny modré, nesmrtelná šedé nebo holčičí starorůžová. Pokud nemáte svůj účet, zaregistrujte se, ať vám tato i další akce neuteče. Registrace vám zabere maximálně 2 minuty a získáte výhody v podobě extra cen na vybrané látky, možnost sbírat věrnostní body za každý nákup, které pak proměníte za jednorázovou slevu na celý košík. 

Jak dlouho bude platit super cena 99,- u vybraných barev mušelínu? Akce je do vyprodání zásob a tak na nic nečekejte a nakupujte hned. Akční cena 99,-/m se nebude dlouho opakovat.

Co se skrývá pod názvem mušelín neboli dvojitá gázovina?

Dvojitou gázovinu neboli mušelín znaly už naše babičky a maminky před několika desítkami let. Móda se neustále vrací a to nejen ve vzorech, ale i v materiálech a u mušelínu to platí dvojnásobně. Dávno si už nelze mušelín spojovat pouze s látkou pro miminka na mazlící deky, pleny nebo jednoduché přehozy do kočárků. Postupem času se z mušelínu stala módní látka, která zaplňuje ulice měst. 

Jak je možné, že se mušelín opět probojoval do popředí oblíbených látek?

Na tuto otázku je velice snadná a krátká odpověď. Stačí se mušelínu lehce dotknout a v jednom momentu pocítíte jeho hebkost, lehkost a úžasnou měkkost co se skrývá ve dvojité gázovině. 100% bavlna nahrává mušelínu do karet svými vynikajícími vlastnostmi a certifikát Oeko-Tex Standart 100 třídy 1 pro děti do 3 let je bonus na závěr. 

Mušelín je ideální na vzdušné, lehké, splývavé kousky oblečení, mezi které nesmí chybět volnočasové šaty a kalhoty, rozevláté sukně, příjemné tuniky co nás v létě ochladí a stanou se našim nejlepším přítelem v horkých dnech. Nesmíme zapomenout i na zmíněné dětské zavinovačky, slintáčky a různé hrací deky. Zkombinujte jednobarevné mušelíny s mušelíny vzorovanými, ale i s klasickým bavlněným plátnem, sáhnete po bambusovém froté s vaflí a ušijte si originální osušku k vodě, nebo oblíbené ekologické odličovací tampóny.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení