Nákup o jakém se vám ještě nezdálo

Vytvořeno01.04.2014

Karl Lagerfeld opět šokuje a Chanel díky němu opět boduje.

Kdokoliv kdo kdy jen nakoukl do nějakého módního časopisu, musel slyšet o jménu Karl Lagerfeld.  Dalo by se říct, že v dnešním světě to je takový excentrický bůh módy. A tak tomu bylo i letos, kdy jako designér módního domu Chanel připravil nezapomenutelnou přehlídku, kdy se molo změnilo v uličky supermarketu, kde samozřejmě vše od pracího prášku až po minerálky bylo také jedině značky Chanel.

Převážná část kolekce je sportovně laděná, přičemž i klasické chanelovské kousky dostaly nový nádech- zářivé barvy, crroped střihy, průstřihy. Hlavními hvězdami přehlídky byla známa modelka rebelka Cara Delavigne a předváděla i slavná zpěvačka Rihanna.

Podívejte se sami na originální kolekci pro podzim/zima, kde převažoval především tvíd, růžová barva, ale třeba i metalické materiály.

Obrázky: elle.com, metro.co.uk

Model představuje tvorbu od německého designéra Karla Lagerfelda

A model presents a creation from the Fall/Winter 2014/15 Ready to Wear  Collection by German designer Karl Lagerfeld for Chanel fashion house during the Paris Fashion Week, in Paris, France, 04 March 2014. The presentation of the Women's collections runs from 25 February to

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení