Nesmrtelné košile stavebním kamenem šatníků

Vytvořeno08.12.2016

Stavebním kamenem každé skříně by měla být bílá košile. Někomu se možná může zdát bílá košile jako fádní a usedlý kousek, nebo si v něm připadat jako servírka v restauraci, ale to je velká chyba.

 

Nebudeme si nic nalhávat a pokud k bílé košili zvolíme černé kalhoty, nebo usedlou sukni budeme vypadat tak trochu jako mladá – stará a na to máme ještě času :) Proto dejme se do experimentu a místo zmíněných kousků vytáhněme ze šatníků úzké kožené kalhoty a obepínající sukni. Bude to vypadat trochu drsňácky, ale zatraceně dobře.

Nejste na drsný svět kůže, ale spíše máte ráda romantiku? Pak máte ve svém šatníku módní boho sukně, květinovou čelenku, věnec do vlasů a jednoduchou džínovou bundu.

Občas je potřeba vytáhnout ze šatníku i klasický model. Nevadí i s tím je možné si dobře poradit, aby byl sexy a hravý. Co třeba si vzít na sebe masivní šperk, zářivé boty a kabelku například v neonových barvách a najednou je z nudného outfitu luxusní model. Stačí si trochu hrát a přece od toho móda je.

 

Sice je pěkné si napsat, že košile se hodí k tomu a nebo k něčemu jinému, ale hlavní je vybrat si skvělý materiál. A co bych na košili doporučila já? Na klasickou bavlněná plátna ze 100% bavln, směsovou bavlnu, ale pokud chcete být trochu originální - sáhněte třeba po peachu, který je lehký a splývavý. Milujete sexy varianty? Pak musíte mít košili z průhledného šifónu, nebo krepšifón a pro luxusní  kousek jedině hedvábí.

 

Prostě a jednoduše - košili musí mít v šatníku každá žena, ale i muž, protože takový nadčasový kousek kromě džín snad není.  

Jakou komibnaci máte nejraději vy?

foto zdroj: pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení