Nová kolekce střihů pro podzim a zimu 2016/201

Vytvořeno07.09.2016

Pro každou sezónu si časopis Burda přichystá novou kolekci střihů.  Pro sezonu podzim/zima 2016/2017 zařadil časopis Burda 76 nových modelů, které naleznete na strákách e-shopu.

 

Mezi novými střihy naleznete rafinované střihy, které jsou plné ozdobných prvků, detailů, a krásně formující postavu. Právě na tyto střihy se budou velice hodit viskózové a bavlněné úplety.

Pokud dáváte přednost klasickému ženskému stylu, v kolekci naleznete oblečení v městském a business stylu, na které se hodí kostýmové látky a pleteniny v jemných barvách. Pro romantické typy jsou připraveny střihy ozdobené krajkou, stuhami a květinovými vzory.

Střihy s mladistvým nádechem, které se vracejí do 50. - 70. let jsou rozevláté, plné pestrých barev a se zajímavě řešenými střihy.

Burda myslela i na nejmenší a rozšířila jejich kolekci o spoustu nových střihů, které se hodí na chladnější dny, ale i na slavnostní příležitosti.

Na podzim již začínají taneční, plesy, maturitní plesy a na ně by se mělo vyrazit v novém oblečení. Nechte si inspirovat novými společenskými střihy a staňte se královnou parketu.

 

V nové kolekci střihů od Burdy si najde ten svůj střih každý.

      

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení