Nová podzimní kolekce Burda střihů!

Vytvořeno20.08.2020

Přípravy podzimních kolekcí jsou v plném proudu a na zahálení není čas.

Střihy Burda patří mezi jedny z nejoblíbenějších a od roku 1952 si pro nás každý rok připraví novou kolekci jednotlivých modelů a letošní rok tomu není jinak. 

Pojďme si společně projít novou kolekci střihů Burda, která dnes obohatila kategorii střihy o spoustu nových a neokoukaných modelů. 

K podzimu patří trika s dlouhý rukávem a pro letošní rok i ve variantách oversize, které jsou módní, vzdušné, praktické a dokáží zakrýt i nejmenší nedokonalosti. Ke trikům lze kombinovat široké i úzké kalhoty do klasického pásku i pohodné gumy

Milovnice elegantní a klasické módy nepřehlédnou sukně různých střihů a délek, nebo šatů s křížením, rozevlátou sukní, nebo zajímavým členěním

V zimě je potřeba se zachumlat do teplého kabátku, ponča, bundy, nebo mikiny a na tyto střihy Burda opět nezapomněla a zařadila je do své kolekce pro letošní podzim a zimu 2020/21.

Opět se myslelo i na nejmenší, kteří přes léto vyrostly z bund, kalhot, nebo pěkného teplého pyžama a je potřeba jejich šatník zaplnit novými kousky.

Burda střihy si připravila přes 60 nových vzorů a pokud jste se ještě nepustili do šití podzimu, je čas načerpat inspiraci a pustit se do díla.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení