Nové uni kostýmové látky

Vytvořeno13.04.2017

 Naše rodina kostýmových látek se tento týden rozrostla o nové dva přírustky v pastelových barvách.

 

Prvním pondělní přírustek byl pestrý výběr kostýmových látek Orlando, které v letním šatníku nesmějí chybět. On kostýmek, sukně, nebo pouzdrové šaty ušité z hladké, splývavé a příjemné kostýmové látky Orlando bude super kouskem, který nezůstane vyset na ramínku.

 

U jednoho přírustku jsme tento týden nezůstali a uprostřed týdne jsme do rodiny vzali letní splývavé kostýmové látky v jemných odstínech. Trochu jsem si říkala, že polyesterová látka a letní počasí nejdou moc k sobě. Tahle látka mě překvapila svojí lehkostí a vzdušností při letních dnech.

 

Zvolte kostýmovou sukni s vysokým pasem, ale v krátké délce a chybu v letošním roce neuděláte. Kalhoty v širokém sukňovém střihu v maxi délce, které zakrývají lodičky na vysokém podpadku. Sako si na sebe můžete vzít i svého manžela, přítele nebo kamaráda, protože i tento rok je módní oversize velikost.

Letošní rok je v klasickém oblékání více uvolněný a proto tenisky a batoh nebudou ke klasice nic zvláštního a výjimečného.

foto: pinterest.com, oblectese.cz

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení