Novým módním trendem je korek

Vytvořeno12.07.2017

Rádi si pro Vás připravujeme zajímavé, ale i trochu netradiční novinky. Právě jednou takovou je korek. Ano, čtete dobře- korek. Korek není vhodný pouze na špunty k vínu, podlahy, nebo prostírání.

 

Viděli jste co vše se dá z korku vytvořit? Nééé!!! Tak to je potřeba okamžitě změnit. Korek se už dávno nepoužívá pouze na známé a zaryté věci, ale tvoří se z něj úchvatná díla. Přeci jenom tento přírodní materiál se používá od 16.století.

 

Snad každá žena viděla, nebo doma vlastní boty s korkovou podrážkou a podpatkem. Já nejsem výjimkou a jedny lodičky v modré barvě mám. Boty, ale už nejsou jedinou módní záležitostí, která se z korku vyrábí.

 

Nastal čas na změnu. Zahoďme klasické látkové, nebo koženkové kabelky a pusťme se do nového stylu. Korkové kabelky a psaníčka ovládají módní svět a my přeci nebudeme stát v pozadí. Mě osobně více zaujala psaníčka, která jsou v kombinaci korek + koženka, nebo korek + látka. Pokud nejste kabelková a milujete volnou módu a korku propadnete, sáhněte po korkovém batůžku. Korkový batůžek bude známkou vaši originality, svěžesti a nadčasovosti. Hlavně do batůžku zabalíte vše potřebné na cesty.

 

Kombinujte korek s tradičními i netradičními materiály a vytvořte si svůj styl. Pokud stále nejste přesvědčeni o korku, máme pro Vás malou ochutnávku, která Vás utvrdí v jedinečnosti tohoto materiálu.  

foto: pinterestr.com

  

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení