Overaly nejen pro letní dny

Vytvořeno22.05.2015

Overal velice zvláštní kousek v našich šatnících. Někomu připadají jako montérky, jiným zase nahánějí strach, že by si tento kousek oblečení měli vzít na sebe. Přesto overaly se stávají stálicí v našich šatnících a pro jejich velkou škálu využití si získávají i ty největší odpůrce.

 

Pokud chcete vyrazit na procházku, nebo na výlet v horkém letním dni a nevíte co na sebe. Overal v kombinaci tílka s kraťasy z proužkovaného úpletu, letních vzdušných viskóz, nebo z košilové džínoviny, bude pravou volbou. Overaly nejsou pouze pro letní teplé dny, ale hodí se i na slavnostnější události, párty, večírky, nebo na běhání po městě. Stačí si ho pouze obléct, doladit vhodnými jednoduchými doplňky, podpatky, sandálky a můžete vyrazit do výru vekoměsta.

 

Nyní pouze stačí si vybrat ten pravý pro vás, z vhodné látky jako jsou například šifóny, peach, pružná kořenka, ale i krajka. Overaly jsou a budou kombinací pohodlí a elegantního oblečení.

  

 

    

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení