Pár kousků, které nesmí v listopadovém šatníku chybět

Vytvořeno02.11.2016

Pár kousků, které v listopadovém šatníku nesmí chybět

 

Venku již přituhuje a mlha se stává naším každodenním raním společníkem. Skoro každý ze svého šatníku vytáhl zimní kabát, teplý svetr, boty a zachumlal se do čepice a šály. Možná si lámete hlavu nad tím, zda právě tyto kousky ve vašem šatníku jsou podle posledních trendů, ale nemusíte. Pojďme se na ně trochu blíže podívat.

 

Zimní kabát neboli WRAP

Tento styl kabátku jistě každý zná. V posledních dvou sezonách je na ulicích vídán v hojném počtu a je spousta z nás, které se do něj jednoduše zamilovali. Ležérní kabátek bez knoflíků převázaný páskem je elegantní a pohodlnou klasikou. Takový kabáte pořízený z flauše s kašmírem, nebo z látky s obsahem vlny, nás v chladných dnech nezklame.

 

Kalhoty

Jak nám pomalu klesá venkovní teplota, sukně vyměňujeme za pohodlné kalhoty. Zkuste pro tento rok úzké tmavé džíny, které se hodí skoro na všechny typy postav a v kombinaci s vysokými podpatky budou vypadat fantasticky. Úzké džíny vám nic neříkají, nevadí. Na výběr je spousta jiných střihů a můžete sáhnout po zvonáčích, které dobře maskují, boyfriend střihu pro štíhlé ženy, nebo širokých nohavic.

 

Svetry všech délek

Jste milovníci svetrů všech délek? Tak to jste již nechali letní trika odpočívat a sáhli jste po pohodlném a teplém svetru, který se na podzim mnohem více hodí. Pro tento rok si společně pořiďme nové pletené šaty, které nepatří mezi obyčejné kousky. Právě tento kouskem můžete kombinovat s páskem, vestou, sakem, kalhotami, koženou bundičkou. Jejich velkou výhodou je, že ve větru vám nepotáhne na záda.

 

Čepice a šála

Právě na tyto dva kousky se nejvíce v šatnících zapomíná a nedává se jim tak velký prostor. To je velká škoda, protože špatně zvolenými doplňky můžeme celý náš outfit pokazit. Zkuste je nosit již na podzim, kdy postačí pouze tenká úpletová čepice a tunelová šála. Barvám a vzorům se nebraňte a zkuste něco nového.

 

Na co nedám dopustit já? Na příjemný a teplý kabát v kombinaci s koženkou, svetr a teplou šálu.

 

Eva

zdroj fotek: pinterest.com

  

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení