Pastelové barvy ke mně!

Vytvořeno05.11.2014

Čas už se nám posunul a sluníčka stále ubývá. Ale nenechte si tímhle zimním obdobím zkazit náladu a radši se rozveselte veselými barvami!

 

Největší chybou je, se na zimu zahalit do tmavých barev. Žádné černé svetry, kalhoty, hnědé kabáty! Pryč s tím! Mnohem lepší je ponurou tmavou módu odlehčit třeba světle modrou nebo růžovou barvou. A barvy letoška jsou rozhodně pastelové. Jsou jemné, ale umějí být ve správných kombinacích i výrazné a odvážné.

 

Základem je pudrový jemně růžový základ a tělové odstíny, tyto barvy se dají snadno kombinovat a působíte v nich jako jemná víla. Pozor, ale na to aby jste se nestala nevýraznou! Všechny světlé pastelové odstíny je třeba postavit do kontrastu se sytými barvami nebo výraznými doplňky.

 

Trendy pastelové jsou svetry, kabáty, trička, šaty, přehozy i šály.

 

Na našem e-shopu nabízíme několik druhů látek a mnoho různých barev v tónu tohoto trendy, ale absolutní hit naší nabídky je světle růžová vlna!

 

Neváhejte a ušijte si z ní kabátek, se kterým budete hvězdou této sezóny a to nejen podle americké ELLE, ale  podle všech!:)

 

PASTELOVĚ U NÁS »»»

 

Foto: elle.com, pinterest

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení