Pět potisků, které budou vždy in!

Vytvořeno03.09.2014

 

 

Do módy mnoho věcí přichází a rychle zase odchází. Ale existuje minimálně pět potisků, které zůstanou trendy navždy! 

 

1)PRUHY»

Pruhy, proužky, proužečky. Věčné a nikdy nestárnoucí. Pruhy jsou dokonalé v tom, že vás opticky vylepší. Ať už uberou kila nebo prodlouží nohy.

 

2) KVĚTINY

Květinové vzory jsou svěží, mladistvé a nápadité. Můžete si z nich vytvořit jakýkoliv model od triček, kalhot, až po šaty, kabelky a kabáty a vždy budete krásná a originální, protože žádný květinový vzor není stejný.

 

3) ZVÍŘECÍ POTISKY

Pokud jste na větší divočinu, zvířecí potisky jsou pro vás ideální. Perfektně se hodí na zimní a podzimní kabátky, kalhoty, overaly, košile, či jednoduše na vše na čem vás potěší.

 

4) KOSTKA

Kostka patří k základním potiskům spolu s pruhy a puntíky. Je jedno jestli se jedná o skotskou či jinou kostku, ale geometrické protínající se přímky prostě budou vždy vypadat moderně a elegantně. Ať už je oblíknete na chatu, či do města.

 

5)PUNTÍKY

Puntíky jsou také nesmrtelnými. Jsou úžasně přizpůsobivé. V jemnějším vzorku si z nich můžete vyrobit nádherné košile, sukně, či šaty. Pokud si troufáte experimentovat a máte trochu smysl pro extravaganci, můžete zkusit i výraznější a větší puntíky, které vypadají výborně třeba v provedení kalhotových sukních.

 

Foto: elle.cz, elle.com

polka-dots-skirt-street-style

Leopard-Prints-for-Stylish-Street-Style-Looks-in-2014-17

plaid-womens-trendy-2013-clothing-1_copy

floral_copy

afw-street-style-4-h724

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení