Plavky a léto k sobě patří

Vytvořeno16.06.2016

Jednodílné a dvojdílné plavky k létu patří a bez nich bychom si horké letních dny nedokázaly představit. V jakém jiném oblečení vyrazit k vodě, nebo na pláž.

První dvoudílné plavky se objevili již v dobách antického Řecka, asi okolo roku 1400 př.n.l.. Plavky za mnoho století prošly velkým vývojem a každá doba měla svoje střihy a materiály.

 

Jednou z důležitých kritérií při výběru plavek je jejich střih, který by měl zdůrazňovat naše přednosti a schovat i ty nejmenší nedokonalosti.Mezi oblíbené střihy patří klasické bikiny, tankiny, monokiny a jednodílné plavky.

Dnes se plavky šijí z materiálu přímo na to určených. Plavkovina je pružným materiálem, který může mít příjemný lesk, který ve slunečních paprscích dodá plavkám na exkluzivitě. Plavkovina podléhá vysokým nárokům na odolnost vůči přírodním vlivům, vysoké pružnosti a příjemného omaku.

 

Pokud nepatříte mezi velké milovníky vodních sportů, plavkovinu využijete i na pohodlné sportovní oblečení, dresy a spodní prádlo.

foto zdroj: pinteres.com

    

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení