Pončo a pléd – nesmrtelný kousek našich šatníků

Vytvořeno11.10.2016

Zahoďte klasické zimní kabáty a pořiďte si módní pléd, nebo pončo.

Ponča a jednoduché plédy jsou zajímavou a více oblíbenou alternativou oblečení pro chladné dny. Nechte se inspirovat barevnými kousky od značky Gucci, Prada, Sonia Rykiel.

 

Ráno je pořádná zima, ale jakmile jdeme odpoledne domů z práce nebo školy ještě nám svítí slunce. Právě na tyto dny je dobré mít po ruce pléd, který nás ráno ochrání před chladem a odpoledne ho jednoduše přehodíme přes kabelku a nebude nám vadit v pohybu.

Pončo má menší nevýhodu, že už ho tak jednoduše nepřehodíme přes kabelku. Přesto bude věrným společníkem v podzimních dnech, kdy je chladněji i odpoledne. U ponča je dobré si pamatovat jedno pravidlo, které doporučuje k volnému vrchu si vzít úzké kalhoty, džíny, nebo sukni. Přeci žádná z nás nechce, aby nám oblečení přidávalo zbytečná kila.

Ulice patří ponču a plédům, nebojte se s ním obohatit svůj každodenní outfit.

 

Na pončo a pléd módní návrháři zvolili vlněné materiály, fleece, faluše, kožešiny a látky s obsahem kašmíru, který dodává materiálu příjemný a měkký omak.

zdroj foto:google.com

 

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení