Pořiďte si na jaro sukni pod kolena

Vytvořeno03.05.2016

Sukně s délkou pod kolena vypadají stylově, sexy a mají spoustu variant použití. Sukně v této délce se vám v šatníku neztratí a bude patřit mezi oblíbené a obdivované kousky.

Pokud k sukni ke kolenům zvolíte vysoké podpatky budete považována za pravou dámu a s teniskami zase budete moct volně běhat po městě.

 

K sukni se hodí nejrůznější oblečení a velkou inspirací vám může být pouze ulice. V ulicích města můžete zahlédnout nejrůznější věkové kategorii jak sukni kombinují s pánským stylem, sportovními kousky, halenkou, rolákem, nebo jednobarevným topem. Kombinacím se meze neklade a pokud vám nechybí odvaha a chuť zkoušet nové věci, midi sukně bude pravým hitem pro vás.

 

Sukni ke kolenům nebo-li midi můžete mít ušita z jednobarevných, ale i pestrobarevných látek s nejrůznějšími vzory. Právě tato sukně bude velice dobře vypadat z džinoviny, strečové bavlny, bavlny se vzory, semiše, kostýmových látek, ale i ze vzdušných 100% viskóz, šifónů, krepšifónů. V materiálech a střizích máte volnou ruku a tak si to řádně užijte.  

zdroj foto: pinteres.com

 

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení