Poznejte celý tým e-shopu

Vytvořeno05.10.2016

Milé zákaznice,

jednou z nevýhod internetového prodeje je, že se s Vámi nemůžeme osobně setkat a popovídat si. Známe se s Vámi pouze přes telefon a e-mail. Proto jsme si říkaly, že by bylo dobré o sobě něco napsat a vy jste dostali jedinečnou možnost nás trochu více poznat. Postupně se Vám představí celý tým e-shopu, který pro Vás připravuje látky, fotí nejžhavější novinky, píše články, přijímá objednávky, které poté pečlivě nastříhá, zabalí a předá na odeslání.

 

Jmenuji se Romana a jsem zodpovědná za nakup zboží. S mnohými z Vas se setkávám na našich kamenných prodejnách. Naše rozhovory mě vždy inspirují pro další nákupy. Obdivuji Vaši kreativitu, často se nestačím divit, jak krásné modely umíte vytvořit z našich látek. Určitě by bylo zajímavé ukázat je i jiným milovníkům látek a šití. Letos slavíme výročí 20-ti let na českém trhu a myslím, že kdybychom uspořádali modní přehlídku modelu, které jste z našich látek ušili, překvapili byste Vaší nápaditostí i profesionální tvůrce mody. Proto Vas chci vyzvat, posílejte fotky Vašich výtvoru na naše stránky Facebooku. Každý měsíc odměníme model, který získá nejvíce “líbí se mi” hezkým dárkem.

Těším se na Vaše dopisy, přání a připomínky týkající se naší kolekce látek. Vase Romana



 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení