Prožijte svatební den v luxusních látkách

Vytvořeno23.02.2016

Svatební den má většina žen vysnění od dětství, kdy si hrály na nevěsty a vdávali se za prince. V tento den chce být každá nevěsta ta nejkrásnější a již dlouho dopředu si vybírá pravé šaty, které ji budou slušet a podtrhnou její krásu.

 

Obchody jsou plné nejrůznějších svatebních šatů bez rukávů, s rukávy a v různých délkách. Pokud jste v obchodech nenalezli pravé svatební šaty, nechte si je ušít.

 

Nahlédněte do speciální kategorii svatební látky, kde naleznete látky na svatební šaty, ale i na dekorace. Mezi látkami naleznete luxusní krajky v bílé a smetanové barvě na pružném tylu, pružné a nepružné satény s lesklou lícní stranou a matnou rubovou, hladké a krešované tafty, průhledné a splývavé šifóny, organzy a mnoho dalších vhodných látek.

Na svatební šaty nejsou potřeba pouze látky, ale k jejich ušití musíme použít nejrůznější gumičky, zipy, nitě, jehly, lepící tužení, kostice do korzetů, které naleznete v galanterii.

Ve svatební den bychom se měli cítit výjimečně a šaty jsou důležitou součástí, abychom se takto cítily.

Nezapomeňte na to důležité, že každá švadlenka a krejčová si nesmí šít sama šaty, aby si nezašila svoje štěstí.

zdroj: pinteres.com, google.cz

 

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení