Punto di Roma pro chladné dny

Vytvořeno20.11.2015

Každý se rád v podzimním a zimním počasí cítí v teple a pro takové je ideální teplejší úplet Punto di Roma, který splňuje veškerá očekávání. 

 

Úplety v kvalitě Punto di Roma jsou velice příjemné na omak, měkké a při každé příležitosti v nich budete vypadat velice hezky. Díky jejich složení jsou odolnější vůči žmolkovitosti a ponechává si tvar i po delším nošení. Pokud rádi a často šijete určitě znáte u některých z látek dlouhé přemýšlení nad tím, která ze stran je lícová a které rubová. U úpletu Punto di Roma toto odpadá, protože z obou dvou stran je tato látka stejná a hustě pletená.

 

Úplety Puto di Roma můžete použít nejen na společenské šaty, tuniky, sukně, ale i na oblečení ke každodennímu nošení a sportovní mikiny a legíny.

 

Jednobarevné i vzorované úplety této kvality naleznete na stránkách e-shopu v kategorii strečové úplety, ale nové také v samostatné a přehledné kategorii úplety Punto di Roma.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení