Saténové nebe

Vytvořeno01.12.2014

Lesklý, hladký, a tak příjemný! To je satén!

 

Satén je znám spíše jako společenská nebo dekorativní látka. Ale není to škoda? Proč nenosit satén každý den? Má samé kladné vlastnosti. Je příjemný, vypadá draze a luxusně a rozhodně podtrhne každý outfit. Na druhou stranu umí být i ošidný. Proto vám Terrymoda exkluzivně přináší inspiraci jak vkusně zacházet se saténem při každodenním nošení.

 

  1. Satén nádherně splývá, takže je vhodné z něho tvořit volné splývavé modely, jako například halenky, šaty, košile, halenky s vodou nebo oversized trička.
  2. Saténové látky jsou hodně výrazně lesklé, proto je ideální je kombinovat z méně výraznými látkami.
  3. Ideální spojení je, pokud saténem svůj model jen přizdobíte. Například našijete saténový pruh na konce rukávu u svetru nebo trička, nebo pruhem oděv “olemujete”.
  4. Ze saténu můžete stvořit i úchvatné doplňky, jako řetízky, náramky, mašle do vlasů nebo spací masky.
  5. A nakonec satén je naprosto stvořený pro spodní prádlo. Je příjemný na kůži, sexy a dají se z něho vyrobit velmi jednoduché a jemné saténové kalhotky, podprsenky, kraťásky a košilky. Pokud by jste si však chtěli model oživit, stačí tu a tam saténové spodní prádlo zkombinovat s krajkou.

SATÉNY NA TERRYMODA.CZ »»»

Foto: pinterest

Silky jade green (Stella McCartney) #lingerieSapphire Bliss Lingerie - http://www.thelingerieaddict.com/2013/11/introducing-gorgeous-lingerie-youve-never-seen-sapphire-bliss.htmlthe perfect cropped top to pair with a high-waisted midi skirt  t by alexander wang silk satin bralette Discover and share your fashion ideas on misspool.comSilk-trimmed lingerie set #anthropologieEcru satin tap pants and soft cup bralette.Just Paul Blush Satin Mini Tunic DressEdna stretch-silk satin and silk-crepe dress by Diane von FurstenbergHeider Ackermann shirt, Monica Vinader ring and ring, T by Alexander Wang jeans, Gianvito Rossi shoes, Maison Martin Margiela bag.Lanvin ~ Duchesse-satin bow skirtgigglespit:  this is how I want to liveCozy wrap with big bow! Gorgeous!!CardiganRalph Lauren: How To Wear Your AMANDA UPRICHARD Everyday Dress in Emerson at Revolve Clothing - Free Shipping!

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení