Šaty na večírek podle posledních trendů

Vytvořeno14.12.2016

Plní se vám diáře nejrůznějšími večírky, nebo oslavami a lámete si hlavu co na sebe obléci? Máme pro vás takový malý přehled co si na sebe obléci a neudělat nežádoucí přešlap.

 

Já zrovna nejsem moc velký příznivec sametu, ale pro tento rok má být číslo jedna. Všude se píše jak v sametových šatech budeme za hvězdu, královnu plesu, nebo sexy dračici. Možná na tom něco pravdy bude, přeci jenom samet dříve patřil na královský dvůr. Pokud mám dát sametu šanci, tak jedině pružnému, který bude vypadat fantasticky a šaty z něj jsou příjemné i na dotyk.

 

Samet, ale není jediným číslem jedna. Toto prvenství stále patří krajce, která je nesmrtelná a jistě se do ní vyplatí investovat. Krajkové šaty hlavně využijeme v průběhu celého roku a nestanou se záležitostí na jeden večer. Krajka patří mezi smyslné materiály a proto v poslední den v roce by neměla chybět.

 

Právě ten poslední den v roce si zaslouží trochu lesku a flitry budou jedinečnou volbou. Pod světly reflektorů se nám flitry budou krásně lesknout a dodají právě této noci tajemný nádech.

 

Nechtějí se vám pořizovat nové šaty? Nevadí!!! Klidně v šatníku sáhněte po šatech ze saténu, šifónu, peachu, společenské látky …... chyba se neudělá. Protože nejdůležitější je: cítit se dobře a toho se musíme držet.

Podpatky klidně zahoďte, přeci jenom nás v nich bolí nohy a užijme si jednou večírek bez bolesti.

Večírky mohou začít, protože my jsme připraveni.

 

Užijte si krásný a třpytivý večírek plný zábavy a hlavně se nebojte odvázat.

Eva

foto zdroj: pinterest.com

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení