Silvestrovský večírek

Vytvořeno30.12.2015

Již několik sezón jsou módní krajkové šaty. Zejména ty s holými zády. U krajkových šatů jsou povoleny všechny možné střihy i materiály. Těmto šatům sluší nejvíce délka těsně nad nebo pod kolena. Dlouhá varianta těchto šatů je vhodná spíše na plesy a společné události.

 

Co se barevnosti šatů týče – krajkové šaty jsou kouzelné ve všech barvách. V bílé variantě bude vypadat nevinně, světle růžová vás promění v romantickou krásku a červená a černá z Vás udělají femme fatale neboli osudovou ženu.

 

Šaty je možné ušít např. v kombinaci krajky a úpletu, saténu nebo šifonu. Šifonová sukýnka jemnost a ženskost šatů jen podpoří. Kombinace saténu a krajky je vhodná zejména na plesy, ale i na silvestrovské party Vám zajistí dostatečný obdiv.

 

Odvážnější naleznou v naší nabídne také krajky s flitry, které jsou na večírky jako dělané. S nimi budete zářit ve světlech reflektorů a rozhodně nikdo Vás nepřehlédne.

 

Doufáme, že si Váš Silvestrovský večírek užijete podle Vašich představ a do nového roku vykročíte správnou nohou.

 

Přejeme Vám příjemnou zábavu a šťastný nový rok!

 

   

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení