Dětská sukně do příjemné gumy.

Vytvořeno31.08.2017

Škola volá a pro malou či velkou školačku by to chtělo ušít rychlo sukni, která se ještě stihne.

 

Určitě si vzpomeneme na svůj první školní den a přebírání šatníku v čem novém vyrazit po prázdninách do školy. Příští týden nás právě tento den čeká a má být krásné počasí. Proto neváhejme vyrazit třeba v sukni, která se ještě stihne ušít. Právě návod na takovou jednoduchou sukni si dnes představíme.

 

Trochu nás začal tlačit čas a proto se nebudeme zabývat moc složitými střihy, ale místo toho si můžeme vybrat zajímavou látku. Na rychlou sukni bych si vybrala vzorované bavlněné látky, které mohou být i z kolekce Tante Ema, nebo jednoduché hvězdičky, puntíky, srdíčka, nebo nesmrtelná kostka taky nebudou špatnou volbou.

Budeme potřebovat látku v délce sukně, kterou si po délce ( po směru pevného kraje) sešijeme, začistíme a sežehlíme. Vzniklý obvod sukně prošijeme velkým steh a stáhneme na požadovaný obvod do pružné gumy, kterou všijeme. Pokud nemáte rádi vzorované sukně a dáváte přednost jednoduchosti, můžete vyzkoušet vzorované gumy jako ideální náhražku. Spodní okraj sukně si začistíme, zahneme do rubu a ozdobně prošijeme.

 

Užijte si poslední dny prázdnin, Eva

fotka: pinterest.com

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení