Softshell do větru a mrazu

Vytvořeno18.10.2016

Softshell do větru a mrazu

 

S příchodem podzimu a zimy se nám mění krásné slunné dny na chmurné dny s mlhou, deštěm a prvními sněhovými vločkami. V takovém počasí je dobré mít na sobě oblečení z funkčních materiálů, které bude vodě-odolné a ochrání nás před větrem a na dotek bude příjemné a měkké.

 

Jedním z takových materiálů, který splňuje veškeré tyto parametry je softshell. Oblečení ušité ze softshellu se v chladných dnech stává nerozlučným přítelem, pomocí kterého nám ošklivé počasí nepřipadá tak hrozné.

 

Softshellové látky jsou látkami nové generace, které nás udrží v teple a suchu i při outdoorových aktivitách. Se softshellem můžete zapomenout na kombinaci svetru a větrové bundy a postačí si vzít pouze bundu a triko například z bavlněného nebo viskózového úpletu.

 

Určitě znáte pořekadlo: Neexistuje ošklivé počasí, ale špatné oblečení. Se softshellem je toto pořekadlo pravdivé a je jedno zda zvolíte softshell se vzorem, nebo pouze jednobarevné.

zdroj: pinterest.com

 

  

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení