Hřejivý pytel na nohy z wellness fleecu.

Vytvořeno27.01.2020

Mrazivá ošklivá zima panuje venku za okny a je ten pravý čas na teplý hrnek čaje a zajímavou knížkou.

Promrzlé tělo po celém dni, ale nezahřejeme jenom teplým čajem, ale i příjemnou a měkkou dekou z wellness fleecu. Taková deka skrývá hned několik nebezpečí - její používání je vysoce návykové a doma se o ni poperete.

S prvním nebezpečím toho moc nenaděláme, ale druhé jde snadno vyřešit a máme pro vás i malou inspiraci jak na to. Zapomeňme na klasickou deku a vytvořme si pytel, do kterého zaplujeme a už nebudeme nikdy chtít vyplout.

V tomto článku se dozvíte, jak si ušít teplý a pohodlný pytel na nohy z wellness fleecu, ideální pro chladné zimní dny. Představujeme různé varianty pytle, vhodné pro začátečníky až po pokročilé švadlenky, včetně mořské ploutve, kapes, luxusních materiálů a dětských motivů. Také se zaměřujeme na využití zbytků látek a ozdobných prvků pro vytvoření originálního a stylového designu.

Pytel z wellness fleecu na zmrzlé nohy není na ušití nic těžkého a zvládne ho i úplný začátečník.

Na ušití budeme potřebovat

wellness fleece, šicí nit a nějakou gumička, nebo provázek na stažení do pasu

Návod na ušití pytle 

Pytel z wellness fleecu na zmrzlé nohy nemusí být pouze obyčejný čtverec sešitý dohromady a v horní části stažen do gumičky, nebo provázku. My jsme se nechali inspirovat vodním světem a vytvořili ploutev, za kterou by se nemusela stydět žádná mořská panna.

Mořskou ploutev vytvoříte snadno a rychle. Tvar pytle z wellness fleecu nebude tentokrát klasický obdélník, ale bude mít tvar trojúhelníku. Poté stačí si ušít ploutev, kterou si předem vycpeme vatelínovou výplní a je hotovo.

Nohy v teple jsou základ a s pytlem z wellenss fleecu se nemusíme bát, že nám bude zima od nohou.

Různé varianty pytle na nohy z wellness fleecu

  • Varianta jednoduchého pytle pro začátečníky

Tento typ pytle na nohy je vhodný pro ty, kdo se teprve seznamují se šitím a chtějí si vytvořit jednoduchý, ale účinný způsob, jak udržet nohy v teple. Pytel má klasický obdélníkový tvar a je stažený gumičkou nebo provázkem v horní části. Tato varianta je vhodná pro dospělé i děti a lze ji vyrobit z jednoduchého wellness fleecu.

  • Varianta pytle s kapsami pro středně pokročilé

Tato varianta pytle na nohy zahrnuje přidání kapes, které poskytují praktický úložný prostor pro drobnosti, jako jsou například mobilní telefon nebo televizní dálkové ovládání. Kapsy mohou být umístěny na bocích nebo v horní části pytle. Tato varianta je vhodná pro ty, kdo mají již nějaké zkušenosti se šitím a chtějí si vytvořit více multifunkční produkt.

  • Varianta luxusního pytle pro pokročilé švadlenky

Pro ty, kteří si chtějí užít opravdového luxusu, nabízíme variantu pytle na nohy s bohatšími materiály a zdobením. Tento typ pytle může být vyroben z jemnějšího wellness fleecu nebo kombinace různých látek, jako je například samet nebo hedvábí. Můžete jej zdobit elegantní krajkou, stuhami, či korálky pro sofistikovaný vzhled. Tato varianta je vhodná pro zkušené švadlenky, které hledají něco výjimečného a jedinečného.

  • Varianta pytle pro děti s rozvernými motivy

Pro malé děti můžete ušít pytel na nohy s veselými a barevnými motivy, které odrážejí jejich zájmy a osobnost. Můžete použít látky s potiskem oblíbených postaviček z kreslených filmů nebo s jinými dětskými motivy. Tato varianta pytle na nohy zahrnuje také možnost přidání roztomilých aplikací, jako jsou mašličky, hvězdičky nebo srdíčka. Tento typ pytle je ideální pro rodiče, kteří chtějí ušít originální a zábavný dárek pro své děti.

  • Varianta pytle s ergonomickým tvarem pro maximální pohodlí

Pro ty, kdo hledají pytel na nohy, který poskytuje maximální pohodlí a podporu, představujeme variantu s ergonomickým tvarem. Tento pytel má tvar, který se přizpůsobí tvaru vašeho těla a zajišťuje tak optimální oporu pro nohy a záda. Může být vyroben z vysoce kvalitního wellness fleecu nebo jiného pružného a podpůrného materiálu. Tato varianta je vhodná pro ty, kteří tráví dlouhé hodiny seděním a potřebují dodatečnou podporu pro své tělo.

  • Etnický pytel na nohy

Inspirujte se různými kulturami a tradičními vzory z celého světa a vytvořte etnický pytel na nohy. Použijte wellness fleece s geometrickými, abstraktními nebo květinovými vzory, které odrážejí bohatství a rozmanitost světových kultur. Tento pytel na nohy bude nejen stylový, ale také vyjadřuje vaši otevřenost a zájem o různé kultury.

  • Pytel na nohy s abstraktními vzory

Pro ty, kteří dávají přednost jednoduchým a moderním designům, je zde varianta pytle na nohy s abstraktními vzory. Použijte wellness fleece s jednoduchými tvary, jako jsou kruhy, čtverce, trojúhelníky nebo pruhy, které vytvoří elegantní a nadčasový vzhled.

  • Pytel na nohy s přírodními motivy

Pro milovníky přírody a venkovního života je zde varianta pytle na nohy s přírodními motivy. Použijte wellness fleece s potisky zvířat, rostlin, krajin nebo jiných přírodních prvků, které vás inspirují. Tento pytel na nohy bude připomínkou krásy a harmonie přírody.

Jak vidíte, možností, jak vytvořit originální a stylový pytel na nohy z wellness fleecu, je opravdu mnoho. Stačí pouze zapojit fantazii a vytvořit si vlastní jedinečný design, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a zájmům.

Ať už si vyberete kteroukoli z těchto variant, pytel na nohy z wellness fleecu vám zajistí pohodlí a už vám nikdy nebude zima na nohy.

Využití zbytků látek pro zdobení a komfort

Zbytky látek mohou být skvělým zdrojem pro tvorbu originálních doplňků, které oživí, zkrášlí a zvýší použitelnost a komfort věcí, jako je náš teplý pytel na nohy. Podíváme se na různé způsoby, jak využít tyto zbytky, abychom dodali něco navíc k našim výrobkům.

  1. Ozdobné knoflíky, perly a korálky  přidejte trochu elegance a kouzla k vašemu pytli na nohy s pomocí ozdobných knoflíků, perel a korálků. Můžete je přišít na vrchní část nebo na ploutev, abyste vytvořili jedinečný vzhled.

  2. Pásky, stuhy a krajky - použijte pásky, stuhy nebo krajky k dekoraci vrchní části pytle nebo ke zvýraznění tvaru ploutve. To může dodat vašemu výrobku atraktivní a elegantní vzhled.

  3. Nášivky a nápisy - udělejte svůj pytel na nohy osobitějším přidáním nášivek nebo nápisů. Můžete si vybrat nášivku s motivem mořského světa, která ladí s ploutví, nebo zvolit něco, co vás osobně charakterizuje.

  4. Doplnění látkou, květinové aplikace a ozdobné zipy - zkuste použít zbytky jiných látek, abyste vytvořili kontrastní proužky nebo vzory na pytli. Přidejte malé umělé květiny, květinovou brož nebo květinovou aplikaci pro romantický a ženský dotek. Ozdobné zipy mohou být také skvělým způsobem, jak oživit design vašeho teplého pytle na nohy.

Nebojte se experimentovat s různými materiály a doplňky, které máte k dispozici. Využití zbytků látek a ozdobných prvků nejen zvýší estetickou hodnotu vašeho výrobku, ale praktičnost.

Inspirace na jiné vzory pro pytel na nohy 

Stejně jako jsme již popsali několik variant tohoto produktu, je možné vytvořit pytel na nohy z wellness fleecu v různých barevnostech a vzorech, které odpovídají individuálním preferencím a potřebám. Zde jsou některé další možnosti:

  1. Vánoční pytel na nohy

Vánoční varianta pytle na nohy může být ideálním doplňkem pro zimní večery strávené u televize nebo krbu. Můžete použít wellness fleece s vánočními motivy, jako jsou sobi, sněhové vločky, hvězdy nebo jedličky. Tento pytel na nohy přidá vánoční atmosféru do vašeho obývacího pokoje a zahřeje vaše nohy v chladných zimních dnech.

  1. Sportovní pytel na nohy

Pro sportovní nadšence nabízíme variantu pytle na nohy s motivy oblíbených sportů, týmů nebo sportovních ikon. Wellness fleece může být potištěn logy týmů, sportovními symboly nebo portréty slavných sportovců. Tato varianta je vhodná pro fanoušky sportu, kteří chtějí mít své oblíbené sportovní motivy i v domácím prostředí.

  1. Přírodní pytel na nohy

Pokud dáváte přednost přírodním motivům a barvám, můžete si ušít pytel na nohy z wellness fleecu s potiskem zvířat, rostlin, krajin nebo abstraktních přírodních prvků. Tato varianta pytle na nohy přináší do vašeho interiéru kousek přírody a harmonie.

  1. Geometrický pytel na nohy

Pro milovníky geometrie a minimalistického designu představujeme variantu pytle na nohy s geometrickými vzory, jako jsou kruhy, čtverce, trojúhelníky nebo proužky. Wellness fleece s geometrickými potisky může být kombinován s jednobarevnými materiály, aby vytvořil moderní a elegantní vzhled.

  1. Pytel na nohy s etnickými motivy

Pro cestovatele a milovníky exotických kultur nabízíme variantu pytle na nohy s etnickými motivy, jako jsou tradiční vzory, symboly nebo ornamenty z různých kultur světa. Tento pytel na nohy přináší do vašeho domova kousek světového dědictví a umění.

Pár typů jak šít wellness fleece

  1. Při šití wellness fleecu je důležité používat vhodné šicí jehly a nit. Doporučujeme použít jehly pro strečové látky nebo jehly s kulatým hrotem, které nebudou ničit vlákna látky. Nit by měla být silná a odolná, ale zároveň pružná, aby se přizpůsobila pružnosti materiálu.

  2. Použijte střihovou předlohu nebo si vytvořte vlastní střih dle svých rozměrů. Před šitím si vyzkoušejte střih na zbytcích látky, abyste se ujistili, že bude vyhovovat vašim potřebám a představám.

  3. Při šití wellness fleecu je vhodné použít overlockový stroj nebo speciální steh pro strečové látky. Pokud nemáte k dispozici overlock, můžete použít obyčejný šicí stroj s volným stehem.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení