Teplákoviny pro každý den

Vytvořeno12.02.2016

Teplákovina do každé skříně

 

Každý má ve svém šatníku minimálně jedny tepláky a je jedno zda jednobarevné, vzorované, krátké, nebo dlouhé. Pokud se vrátíme z práce, školy a chceme si obléci do pohodlného oblečení a relaxovat u šálku čaje, nebo kávy. Většina sáhne po teplácíchí.

 

V oděvních látkách na stránkách e-shopu naleznete melírované počesané teplákoviny, ale i počesané teplákoviny s medvídkem z rubové strany.

 

Melírované teplákoviny vznikají kombinací dvou různých barev a díky tomu získávají na zajímavém vzhledu. Melírované teplákoviny mají z rubové strany nízký chlup, díky kterému látka je mnohem hřejivější a příjemná na nošení.

Medvídkové teplákoviny mají z lícní strany příjemný měkký úplet, ale z rubové strany ukrývají opravdové pohodlí. Teplákovina s medvídkem je z rubové strany počesány vysokým měkkým chlupem, který si každý zamiluje.

 

Využijte tyto teplákoviny například na měkké mikiny, vesty, pohodlné tepláky, nebo na sportovní a dětské oblečení.

 

Právě toto počasí je pravou dobou, abychom vytáhly tyto pohodlné kousky oblečení. Je jedno zda tepláky zvolíte na sport, nebo jako pohodlné oblečení na doma. Hlavní je, abychom se cítili dobře.

zdorj: pinteres.com

    

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení