TOP 10 NEJPRODÁVANĚJŠÍCH LÁTEK (2.ČÁST)

Vytvořeno12.08.2018

Připravili jsme si pro Vás výčet deseti nejprodávanějších artiklů. V následujícím článku se dočtete, proč jsou různé látečky populární a na co je lze využít. Článek je rozdělen do dvou částí a nyní jste u druhé pětice nej látek na eshopu. První část čtěte zde.

 

6. ŽERZEJ SE VZOREM

Žerzej je úplet z různých přírodních i syntetických vláken. Žerzejů je spoustu druhů a každý se vyznačuje svojí specifickou elasticitou. Na stránkách naleznete žebrovaný, bavlněný, viskozový, polyesterový,… úplet. Jednoduše celou škálu produktů.

 

Ať už hledáte květiny, puntíky, geometrické tvary, abstrakce, zvříecí vzory různých barev a tvarů, určitě si  u nás vyberete. Žerzeje jsou pro svoji pružnost a splývavost vhodné na spodní prádlo, trička, topy, legíny, sukně a šaty.

 

Dalším velkým plusem vzorovaných žerzejů je, že se nemačkají a nemusíte je žehlit! Na eshopu máme v nabídce 129 produktů různých vzorů a barviček. Ceny se pohybují od 110,-/metr po 599,-/metr. 

 

 

7. ÚPLET PUNTO DI ROMA 

 

Kategorie “Úplety Punto di Roma” se řadí do třech podkategorií:

 

Punto di Roma Uni - jsou velice kvalitní úplety a v nabídce máme širokou škálu 31 barev. Tento příjemný materiál si oblíbili návrháři i módní řetězce, takže pokud hledáte vhodný úplet na sukně, legíny a trička, která se nebudou žmolkovat a budou držet tvar, nejlepší volbou je rozhodně Punto di Roma. Klasické složení je 80% polyester, 16% viskóza a 4% spandex, díky kterému jsou úplety pružné. Jednotná cena Punto di Roma Uni je 199,-/metr.

 

Punto di Roma PRADA - je ještě kvalitnější odnož úpletů Punto di Roma. Úplety Prada patří vůbec k nejkvalitnějším, které je možné na trhu sehnat. Vyznačují se vysokou kvalitou při zpracování, protižmolkující úpravou a příjemným omakem. Látky Punto di Roma PRADA jsou ideální volbou na slavnostní a společenské šaty, kostýmy, sukně, tuniky a legíny. Na stránkách si můžete vybrat z 28 barviček a cenově se úplety Prada pohybují od 399,-/metr až 420,-/metr podle složení.

 

Punto di Roma se vzorem - pokud hledáte oživení k jednobarevným úpletům, pak rozhodně sáhněte po vzorovaných Punto di Roma, které se vyznačují rovněž vysokou kvalitou. Klasické vzory jako puntíky, proužky, kohoutí stopa nebo kostky, které nikdy nevychází z módy, jsou ideální na šaty, sukně, tuniky, kostými a legíny. Ve slevě nyní najdete vzorované Punto di Roma za 120,-/metr. Obyčejně se jejich cena pohybuje od 220,-/metr po 529,-/metr a obvyklé složení je 95% polyester, 5% lycra.

 

 

 

8. ŠIFON

 

Šifon má tři podkategorie:

 

šifon uni

 

vzorovaný šifon

 

krepšifon - je luxusnější šifon. Díky krouceným přízím získává zrnitý nelesklý povrch a dodávájí krepšifonu nevšední a působivý vzhled.

 

Průhledný, splývavý a lehký šifon, který je vzdušný má široké využití od společenských oděvů, až po oděvy na běžné nošení a dekorační účely. Šifon se přizpůsobí pohybům vašeho těla a dodá vám ladnost a eleganci při každém kroku. Vhodný je do kombinací například se saténem, taftem, lamé, krajkou, ale i dalšími látkami. Z šifonu vykouzlíte unikátní plesové šaty, vzdušné letní sukně, šaty, halenky. Ceny začínají na 78,-/metr a mnoho produktů v této kategorii je nyní v 50% slevě.

 

 

 

 

9.MUŠELÍN

 

Mušelín je naší poměrně novou kategorií. A také jednou z nejširších. V nabídce máme 80 produktů, 58 druhů vzorovaných a 22 uni mušelínů.

 

Tato jemná bavlněná dvojitá gázovina je obrovským hitem, jak na domácím, tak i světovém trhu. Mušelín je úžasný příjemný materiál nejen pro jemnou pokožku miminek, ale i pro dospělé na originální a pohodlné oblečení.

 

Naše mušelíny se pyšní certifikátem Oeko-Tex Standard 100 I. třídy pro děti do 3 let. Splývavý, vzdušný a lehký mušelín je skvělou volbou na mazlící a zabalovací deky, pleny a hračky. Navíc nyní probíhá VELKÁ AKCE a všechny vzorované mušelíny se složením 100% bavlna najdete v mimořádné SLEVĚ 222,-/metr, tak nakupujte, dokud sleva stále probíhá.

 

 

 

10. DEKORAČNÍ LÁTKY VZOROVANÉ 

 

V kategorii “Deko vzorované” naleznete závratných 231 produktů! Z široké nabídky vzorovaných dekoračních látek si určitě vyberete ten pravý kousek právě pro váš interiér.

 

Vzorované dekoračky vás mile překvapí svými jedinečnými vzory, poutavými barvami a kvalitou. Rozehrajte novými barvičkami své povlaky a potahy. Dekorační látky s panelovými vzory jsou vhodné na tašky, ale i textilní obrazy a další dekorační účely.

 

Dekoračky pořídíte již od 144,-/metr. V této kategorii také nově máme hitovky jako syntetický papír a korek. Tyto netradiční a zajímavé materiály jsou skvělé k dekoracím, ale především na kabelky, tašky a kosmetické tašky.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení