Letní osuška nejen na pláž.

Vytvořeno05.07.2016

Začíná nám léto a balíme se na dovolenou. Nezapomeňte sebou do kufru zabalit i originální osušku, kterou na pláži nepřehlédnete.

 

Letošní léto patří novému trendu a to kulatým osuškám. Tyto osušky mají více místa na sedění a hodí se i jako pohodlná pikniková deka.

Nový letní trend, ale bohužel zatím není moc vidět v obchodech, ale je možné si právě tuto osušku ušít podle svých představ. Na osušku je vhodné vybrat materiály, které budou dobře savé a příjemné na dotek. Na jednu stranu osušky je možné použít froté, nebo vaflovou látku a na druhou stranu kvalitní 100% bavlnu. Osušky je možné po obvodu ozdobit třásněmi, nebo bambulkami.

 

Z vybraných látek si ustřihneme dvě stejně velká kola, která si na sebe položíme lícem k líci a po obvodu sešijeme. Pouze si necháme otvor pro otočení. Vzniklým otvorem osušku otočíme do líce, vymneme kraj, zašijeme otvor a ozdobně prošijeme.  

foto: pinterest. com

  

   

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení