Trendy pro novou sezónu jaro/léto

Vytvořeno29.01.2016

Každý rok hledají veškeří obchodníci informace, které by jim pomohly se orientovat v nových trendech pro nadcházející sezónu. My jsme takovou jednu přednášku absolvovali se specialistkou na módní trendy Ellen Haeser z Nizozemska.

Ellen Haeser patří mezi nizozemské experty, kteří pracují pro řadu věhlasných značek. Její prezentace nových trendů v dámské a pánské módě jsme si nemohli nechat ujít.

 

Do dámského šatníku se vrací móda sedmdesátých a devadesátých let. Opět se budeme těšit na zvonové kalhoty, bohatě zdobené farmářské blůzy se širokými rukávy, nebo oblečení zdobené třásněmi. Na jaře a v létě se oblékneme do úzké sukně lemované širokým kanýrem, dlouhých šatů až po zem se štíhlou siluetou v kontrastních barvách. Do práce a školy na sebe oblečeme áčkovou sukni se zvýšeným pase. K sukni, šortkám, nebo kalhotám, které prošli největší proměnou se budou nosit topy hranatého střihu s nepravidelnou linií v kontrastních barvách. Zmíněné kalhoty jsou pro nadcházející sezónu úzkého střihu, ale i pohodlného teplákového se sníženým sedlem, ale jednou z největších novinek jsou zavinovací kalhoty s vysokým pasem zapínaným na dvě řady knoflíků.

V chladných podzimních a zimních dnech sáhneme po hranatých kabátech bez límců, asymetricky střižených sukních a dlouhých rovných vestách, které se budou kombinovat s objemnými a širokými kalhoty ve zkrácené délce.

 

A z jakých barev a materiálu si nové kousky pořídíme? V našem šatníku nesmí chybět kontrastní barvy, grafické vzory, široké pruhy, kostky, ale i neutrální a přírodní odstíny. Mezi vzory bude stále trendy květinové potisky od drobných až po velkoformátové až tapetové vzhledy. V materiálech bude vévodit kůže, krajka, třásně, semiš, plátna, pleteniny a nově i neoprenové materiály.

 

V pánské módě pro tento rok se nechystají velké změny. Délka kalhot zůstává stejná, ale pouze v oblasti pasu budou kalhoty ozdobeny nápaditější knoflíky, pásky, sklady a větší detaily. Co se týká barev a vzorů bude tento rok tím pravým pro odvážné muže, kteří milují zářivé odstíny barev např.: červenou, růžovou, nebo oranžovou. Mezi vzory stále zůstávají aktuální pruhy, kostky a grafické vzory, které se pro letošní rok dostávají i na saka a kabáty. Nedílnou součástí veškerých pánských šatníků budou i objemné šály a šátky.

 

V únoru se chystáme na další působivou přednášku pro nadcházející podzim/zimu a s novými trendy se s Vámi rádi podělíme.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení