Tutu sukně pro každou příležitost

Vytvořeno24.08.2016

Tutu sukně

Historie tutu sukní, nebo-li samotného tylu začala ve Francii v Tulle na přelomu 17. a 18.století. V té době se začal tančit romatický balet a baletky právě vystupovaly v tutu sukních, které nosí dodnes.

 

Tutu sukně se dnes nenosí pouze na prkna, která znamenají svět, ale i v ulicích, na párty, nebo večírky. K sukni je možné obléci vysoké podpatky, tenisky. Tutu sukně se momentálně nosí ve dvou délkách: romantická tutu sukně v prodloužené délce pod kolena, nebo v krátké délce.

 

Tutu sukně se šijí z jemných a pevných tylů, které jsou vzdušné, romantické a v široké škále pastelových barev. Tutu sukně se dají zkombinovat s koženou bundičkou, džínovou košilí a jednobarevným bavlněným, nebo viskózovým tílkem.

 

Tylová tutu sukně je variabilním kouskem oděvu, který si může vzít dospělá žena a bude v ní vypadat romanticky, nebo malá holčička, která si bude připadat jako princezna.

 

Pokud jste zatoužila mít nadýchanou sukni a vypadat jako panenka. Sáhněte právě po tutu sukni. Vypadá žensky a dělá krásný štíhlý pas. Vzpomeňte si na Carry Bradshaw ze "Sex and the City" jak v ní pobíhala po New Yorku.  

foto: pinterest.com

 

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení