Tyl s perličkami pro dámy, ale i malé slečny

Vytvořeno12.10.2017

Perličky, kamínky nebo korálky??? Slavnostní jemné tyly právě s těmito drobnými např. perličkami. Perličky na jemném tylu jsou příjemným a elegantním svěžím vánkem v klasickém provedení tylu.

Klasický tyl známe všichni a nadcházející plesová sezóna, taneční, nebo maturitní plesy si žádají změnu a první z nich může být právě zdobený tyl. Tyl v kombinaci saténu, krajky, šifónu, nebo jakékoliv společenské látky nápaditě osvěží klasický střih, ale i střih podle poslední módy.

Perličkové tyly budou fantasticky vypadat i na malých princeznách, které se budou pyšnit jemnou sukýnkou, kterou roztočí při svých tanečních vystoupení.

 

Pokud nejste romantické typy, ale přesto milujete trochu lesku, tyl využijete i na dekorace do interiéru. Přeci jenom Vánoce se blíží.

 

Drobné perličky do barvy jemného tylu jsou přidělány pevným spojem, který zabraňuje upadnutí perličky. Doporučujeme jemné tyly s perličkami prát v ruce, nebo v pračce na jemný program.

 

Perličky na slavnostních příležitostech nesmí chybět a tak hurá do perel jako opravdové princezny.

foto: bytrend.nl, google.pl

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení