Úchvatné viskózy od 139,-

Vytvořeno07.05.2021

Před týdnem jsme si pro vás připravili jedinečné hladké a jemně krešované viskózové látky s nejrůznějšími květinovými, geometrickými, nebo abstraktním potisky za skvělou cenu 139,- za metr. Viskózové látky vás nadchli a není se čemu divit. Jejich příjemný, chladivý omak si každý zamiluje v horkých letních dnech, které se už pomalu blíží. 

Viskózových látek není nikdy dost a my vám rádi děláme radost! Od dnešního dne jsme kategorii s viskózovými látkam od 139,- rozšířili o spoustu nových vzorů, které nadchnou romantické duše, ty co dávají přednost jednoduchosti a střídmým barvám. Oblečte se do pohodlných, splývavých látek z přírodního materiálu a zapomeňte na nepohodlné a kousavé materiály. 

Jemné viskózové látky jsou láskou na první dotek a pokud stále váháte, tak přestaňte a pusťte se do nových rozevlátých šatů co budou krásně korespondovat s každým pohybem těla, nebo do jemných tunik, topů co v létě nebudete chtít sundat. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení