Úplety s neonovými vzory pro letní dny ideální!

Vytvořeno30.04.2021

Krásné počasí s neonovými barvami jde ruku v ruce a neexistují barvy co by více zvýraznily vaši osobnost, bláznivou povahu a lásku k originalitě. Tyto barvy miluje spousta z nás a přesto někteří to považují za odvahu si na sebe obléci něco tak zářivého. My patříme mezi ty odvážné, kteří milují jasné a zářivé barvy co přidají jiskru do oka.

Kolekce bavlněných úpletů s neonovými potisky báječně vynikne na sportovním oblečení, legínách na oblíbenou jógu, sukních, šatech, trikách, ale hlavně na dětském oblečení. Veškeré nové vzory bavlněných neonových úpletů mají certifikáte Oeko-Tex Standard 100 třídy 1, který zaručuje šetrnost i k té nejcitlivější dětské pokožce. Pokud se vám neonové barvy líbí, ale pořád váháte, zkuste olemovat rukávy, výstřih u trika, kapuci u mikiny výrazným odstínem, nebo místo klasického nápletu použijte neonový bavlněný úplet

Neváhejte a vsaďte na originalitu svého oblečení a užijte si bláznivé nenové úplety, ve kterých zazáříte nejen na sportovním hřišti, pískovišti s dětmi, ale i v šedých ulicích měst. Barvy k nadcházejícímu létu patří a kdy jindy si je užít než právě teď. Zasedněte k šicímu stroji a pusťte se do díla.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení