V teplém svetru nás zima nepřekvapí

Vytvořeno05.10.2017

Konečně jsem se dočkala a podzim je tady!!! Miluji padající zbarvené listí a jeho šustění pod nohama. Sice moje představy o podzimu jsou trochu jiné, než je v letošním roce, ale podzim je teprve na začátku a tak to snad ještě dopadne. Zatím to vypadá na teplý čaj a svetr.

 

Já se pro letošní rok budu inspirovat úžasnou a příjemnou novinkou pro letošní podzim. Novinkami jsou melírované pleteniny, které mají z rubové strany příjemný vlas, který zahřeje i při větru a mrazu.

Melírované pleteniny, ale nejsou jedinou novinkou pro letošní chladný podzim. Nordic vzory už milovali generace před námi a my nejsme jiní. Ony vzory s jeleny a vločkami k tomuto podzimu a zimě patří. Letošní rok vyrážíme na lyže a tento svetr v mém kufru (krosně) nesmí chybět. Jako další příjemnou a trochu i vtipnou variantou je pletenina s pruhy. Pruhy jsou v kontrastních barvách a vzorech je po šířce látky. Někdo může namítat, že vzor nás bude trochu rozšiřovat, ale které oblečení to v zimně nedělá.

 

Já jsem pro variantu dlouhého svetru, nebo mikiny na zip v kombinaci s proševem. Sportovní varianty se mi letos budou hodit na hory, které zdolám na lyžích i běžkách.

 

Užijte si krásný podzim, Eva

foto: pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení