Valentýnská móda, něžná srdíčka a pusinky, ale i odvážná krajka

Vytvořeno04.02.2015

Valentýn se dá pojmout mnoha způsoby. Můžete ho ignorovat, nadělit si čokoládové dobrůtky (a ztloustnout! to určitě!), strávit ho s vodkou, a nebo to vzít stylově! A nebojte, nemusí to být jen srdíčka a pusinky (i když téhle přeslazenosti fandím, protože kdy jindy si to dovolit, když ne na Valentýna).

 

Valentýnka přes den

 

Existují vlastně dvě absolutně protichůdné volby-dračice versus princezna! 

 

Už přes den můžete dát najevo, že jste odvážná holka a vyladit se do rudých výrazných barev. Mužské představy nejlépe burcují šaty. Na Valentýna se odvažte a dopřejte si hluboký výstřih, upnutý střih a nebo krátkou délku. Ale pozor! Všeho moc škodí, chcete přece představy jen naladit, ne jim nedat už prostor se vyvíjet, a tak zvolte jen jeden odvážný prvek (zbytek si schovejte na večer). Ideálními valentýnskými materiály je červený nebo sytě růžový satén, krajka a vínové odstíny sametu, koženky či šifonu.

 

Pokud jste spíš jemnější a romantická povaha. Pak volte pastelové odstíny růžové. Krásně vypadají tylové široké sukně ( TIP: vyšívaný jemně růžový tyl). A opět volte materiály jako satén, krajka, či puntíkované bavlny. Zapomeňte však na upnuté střihy, buďte rozevlátí a uvolnění. Nebojte se volánků, širokých sukní a asymetrických délek.

 

BONBONKY: V naší nabídce najdete super tématický valentýnský pusinkový šifon a sladké bavlny se vzorem srdíček. Použijte je, přeci jen den sv. Valentýna je jen jednou ročně.

 

Valentýnka v noci

 

K Valentýnu jednoznačně patří ženská svůdnost, smyslnost a vyzývavost. Buďte rafinované a nezapomínejte na důležitost spodního prádla. Nejvíc sexy je jednoznačně krajka! Záleží jen na vaší chuti jakou barvu zvolíte. Ať už černou, rudou, růžovou nebo bílou. Všechny krajky jsou zkrátka dobrou volbou.

Ale ani takové košilky, či korzety ze saténů, šifonů a krajek nejsou špatné. Záleží jen na tom co se vám a vašemu partnerovi líbí více.

 

Inspirujte se valentýnskou módou a překvapte nejen sebe, ale hlavně své okolí!:)

 

foto:pinterest.com, teenvogue.com

 

11ZZ1169 Sytě růžový tyl s výšivkou

engagement photo and tulle skirtVictorias Secrets new luxury Designer Collection via: The Lingerie AddictSlip into something sultry or sweet, with our pick of the best lingerie for Valentine's day. Check out our list here! http://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-articles/valentines-day-lingerie#slide-1

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení