Vánoční nápady na ozdoby

Vytvořeno15.12.2015

Vánoční nápady na ozdoby nejen na stromek

Příští týden naše domovy ozdobí nastrojené stromky a provoní napečené cukroví. Stále nám zbývá pár dní na přípravu a poslední výzdobu.

Pro každý rok jsou nové trendy ve vánoční výzdobě. Po mnoho let byla trendy vždy určitá barva a naše domovy, obchodní centra a ulice se do té dané barvy zahalily. V posledních letech se dává přednost klasickým tradičním ozdobám. Vyrobte si na poslední chvíli ozdoby, které Vás potěší z vánočních bavlněných látek.

Ozdoby ušité z bavlny budou vypadat nádherně a budete mít originální stromek. Malé ozdoby ušité z vánočních, ale i klasických bavln můžete použít i jako malý dárek, který každého obdarovaného potěší.

Na malé vánoční ozdoby budete potřebovat pouze kousek látky, jehlu, nit, vatu, nebo duté vlákno na vycpání. Z vybraných látek si můžete ušít malé sněhuláky, srdíčka, kuličky. Vánoční ozdoby můžete ozdobit filcem, nebo si ozdoby přímo z filcu vytvořit.

 

Vlastnoručně vyrobená vánoční výzdoba Vám udělá největší.

zdroj foto: pinteres.com

       

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení