VÁNOČNÍ TIP 4: Vánoční patchwork

Vytvořeno25.11.2014

Máme tu nový týden a spolu s ním i nový vánoční tip na pěknou domácky vyráběnou výzdobu z vánočních látek. Tentokrát padla volba na patchwork.

Patchwork se v posledních letech stal velmi oblíbenou technikou, sešíváním různých kousků menších i větších látek, můžou vzniknout kouzelné dekorativní, ale i funkční předměty, které potěší nejen vaši domácnost, ale určitě i vaše okolí.

Patchworkem se dají vyrobit nádherné vánoční ozdoby, dečky, deky, polštáře, prostírání, či ubrusy a ubrousky.

V e-shopu Terrymoda najdete širokou nabídku krásných dekorativních vánočních látek, které jsou na tuto metodu ideální. 

Pokud se obáváte, že patchwork je pro vás příliš složitý, přinášíme vám tip na výborný trik, tzv. "falešný" neboli vpichovaný patchwork. Kdy látky nesešíváte, ale pouze připevňujete špendlíkem na předem připravený povrch například polystyrén. Návod krok za krokem na tuto techniku naleznete ZDE»»»

VÁNOČNÍ LÁTKY VHODNÉ NA PATCHWORK »»»

FOTO: pinterest.com

Would love to make this for my favorite daughter Pam!! (lol this is Pam...I'm showing my mom how to Pin!!!) Christmas Quilt!

RosMadeMe: Christmas Tutorials Start Here - Chris's Patchwork DecorationsHow to make a simple table runnerX-mas Ornament : Angels.peppermint runnerThere's an idea. Table mats for christmas. I'd do something red and white but this is the idea.PATTERN - Prim Linz Reindeer & Robin Cushion Pattern | eBayhttp://www.craftsy.com/pattern/quilting/home-decor/christmas-antlers-mug-rug/11392621 Christmas Tree Skirts to Make.  @Yana Hall thank you!  I've been searching all night for the perfect tree skirt patter....I've already got the fabric etc. I want to use, just needed the pattern!!!  So excited!PATTERN - Prim Linz Reindeer & Robin Cushion Pattern | eBayfabric christmas treesChemin de table en bouts de tissus rouges et blancs en patchwork et flocons appliquésChristmas Table Runner Quilted  from Kaufman by PicketFenceFabric, $38.95

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení