Vánoční tvoření pro Mikuláše

Vytvořeno11.11.2016

Vánoční tvoření pro Mikulášovu nadílku.

 

Mikuláš s čertem a andělem jsou již za rohem a za pár dní nás navštíví, aby nás buď pochválili nebo sebou odnesli do pekla. Pokud jsme byli hodní dostaneme od Mikuláše spoustu dárků, které jsou většinou zabaleny v neekologických taškách nebo pytlících. Zkusme tento rok změnu a nadílku od Mikuláše si nadělme ve stylových punčochách.

 

Mikuláš nás navštíví 5.12 a proto je nejvyšší čas začít s tvořením punčoch na dárky. Pro tento rok vyrobme pro každého originální, protože puberťák nám asi neocení mašličky a růžovou barvu. Zkusme mu ji vyrobit z džínoviny, která ho více nadchne, babičce třeba z kostičkované bavlny, menším dětem ze vzorovaných bavln a dospělým mužům třeba z pracího kordu. Přesto je nechcete mít pouze jednotvárné? Ozdobte je filcem, moosgummou, třásněmi, nebo nejrůznějšími ozdobnými proužky.

 

Přejeme vás spoustu zábavy a pokud se do tvoření pustíte, pošlete nám svoji originální punčochu, na kterou se budeme těšit.  

foto: pinterest.com

  

  

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení