Vdechněte starému nábytku nový život

Vytvořeno05.08.2016

Vdechněte starému nábytku nový život

 

V domech na půdách, nebo na bleších trzích se skrývají neskutečné podklady, které si nezaslouží být vyhozeny. Vdechněte těmto kouskům nový život pomocí dekoračních látek.

 

Starý nábytek má své originální tvary a historii, která je spojena se zajímavým čalouněním, které dodá interiéru jedinečný vzhled. Stará křesla, pohovky, taburety, které používali naši prarodičné mají větší odolnost než dnešní nábytek. Stačí je pouze lehce přibroušit, natřít a potáhnout novou dekorační látkou vhodnou na čalounění.

 

Na trhu je spousta dekoračních látek v široké škále barev a vzorů mezi kterými je snadné se ztratit.

Gobelínové dekorační látky mají větší gramáž, jsou silné, pevné a vhodné na čalounění nábytku.

Dekorační látky s digitálními potisky mají originální vzory v pestrých barvách. Barvy zůstávají stále krásné i při dlouhodobém používání.

Dekorační látky mají trochu menší gramáží oproti látkám gobelínovým s jemnější strukturou. Mají velice zajímavé potisky, které se hodí na dekorační účely.

 

Na čalounění nemusí být využity pouze dekorační látky, ale mohou se použít i bavlněné s různými potisky, nebo tkanými vzory.

 

Koukněte se doma na půdy, nebo zavítejte na nejbližší bleší trh a podívejte se zda neobjevíte zapomenutý kousek nábytku, který si zrenovujete.  

zdroj foto: pinterest.com

         

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení