VELKÝ SERIÁL MÓDNÍCH STYLŮ: Country

Vytvořeno26.03.2015

Džínovina, krajka, semiš a kostky, to je tradiční a velmi populární country styl.

 

Pravděpodobně nosíte prvky country stylu každodenně, aniž by jste si to uvědomovali. Džínovina je neodmyslitelně spojována s kovboji a ať už obléknete džíny, šortky, košile, džínové bundičky nebo vesty, tím vším se pojíte právě k tomuto stylu.

 

Klasickými prvky country stylu jsou tedy samozřejmě džíny, dále výrazné kožené opasky s velkými kovovými sponami, semišové kovbojské kozačky, kostkované košile, krajkové topy a vesty, květované šaty, sukně a dlouhé volné vlněné kardigany (svetry).

 

V tomto stylu se také velmi potrpí na výrazné doplňky jako náramky, dlouhé řetízky, pírkové náušnice a třásně kam se podíváš.

 

Nejdůležitější pro country styl je však vaše pohodlí. Modely by měly být pohodlné,uvolněné a vyjadřovat vaši náladu.

 

Hvězdami country stylu na našem e-shopu jsou hlavně úžasné vzorované džínoviny, kostkované látky (TIP: kostkovaná pletenina- na country svetry jako ulitá, navíc je v akci) a semišové starorůžové třásně a semiš s vysekaným vzorem květim!!!

 

Foto: pinterest

 

 

Very cute outfit for outdoor casual pics.  Wearing sunglasses for a few photos adds some spunk as well!

 

Cutest outfit!! Love it:)

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení