VELKÝ SERIÁL MÓDNÍCH STYLŮ: Sportovní styl

Vytvořeno26.04.2015

 

Sportovní styl se postavil tuto sezónu do čela trendů. Nejde o to vzít si do kanceláře nebo do města tepláky a mikinu, ale hravě zkombinovat pohodlné a pružné sportovní prvky s každodenním klasickým stylem. A pak samozřejmě je tu i sportovní styl jako takový, na kolo, na běhání, jednoduše ven do přírody nebo na vnitřní sportovní aktivity.

 

1. TIP do sportovního šatníku - SPORTOVNÍ PODPRSENKA

 

Sportovní podprsenka se dá využít v mnoha podobách, nejen na sport, ale i do společnosti! Už jste  určitě slyšeli nebo viděli krátké topy (croptopy), které končí těsně nad pupíkem nebo i výš. Nevymlouvejte se na svou postavu a zkombinuje tuto odvážnou variantu s pouzdrovou sukní s vysokým pasem a sáčkem a rozhodně nebudete litovat. Ideálními materiály na sportovní podprsenku jsou barevné plavkoviny, které u nás najdete v široké nabídce a na pouzdrové sukně a sáčka květinové bavlny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. TIP - ORIGINÁLNÍ MIKINY

 

Mikiny pro každou hodinu vašeho dne existují! Jen musíte dobře zvolit prvek, kterým svou mikinu uděláte nevšední a přitom nositelnou. Skvělým módním trendem jsou transparentní (průhledné) panely, které oživí nejen vaši mikinu, ale i sukni. Stačí všít do teplákoviny pár pruhů  organzy, a je hotovo.

Dalšími trendy kouzly jsou velké nápisy a nevšední střihy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. TIP - TEPLÁKY

 

Nejsou tepláky jako tepláky. Jednu dobu frčeli harémky, dnes to jsou tepláky neboli takzvané “trackies”. Jsou to volné kalhoty z teplákovin, koženky, lesklých materiálů, stažené dole i nahoře gumou jako u klasických tepláků. Tento trend je nesmírně pohodlný a dá se kombinovat se vším. Jak s mikinou, tak sakem, kožichem nebo džískou. A co k této teplákové módě také neodmyslitelně patří jsou podpatky. Móda je šílená a zkombinuje vše!:)

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení