Viskóza do každého šatníku

Vytvořeno17.06.2015

Viskóza do každého šatníku

Jak název napovídá, viskózové látky se stávají letošní léto hit číslo jedna. Dnes má skoro každý alespoň jeden kousek ve svém šatníku a pokud ne, určitě si ho co nejdříve pořiďte.

 

Teprve začátkem 20. století se viskóza dostávala na trh s vlákny. Používala se nejčastěji jako náhrada za přírodní hedvábí, bavlnu, nebo len. Základní surovinou pro viskózové látky je celulóza, která je získávána nejčastěji ze stromů, např.: bud a smrk. Pokud jde o charakteristiku této látky nesmíme zapomenout na její příjemný a chladivý omak a dobrou savost.

 

Pokud hledáte vhodný materiál na léto a sáhnete po viskóze, určitě neuděláte chybu. Právě tento materiál je vhodný na teplé letní dny. Můžete ho využít na krásně vzdušné a volné kalhoty, šaty, sukně, tuniky, nebo halenky. Léto si přímo žádná spoustu vzorů v jasných barvách, pohodlné a vzdušné oblečení a to viskózy splňují.  

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení