Všechno nové k něčemu dobré

Vytvořeno23.01.2014

A čím by bylo vhodnější začít, než tím čím jediným si můžete být tento rok jistí. A to hlavními módními trendy pro rok 2014.

I přesto, že u nás vlastně zima ještě pořádně nezačala a všichni ji teprve očekáváme, zimní trendy už jsou dávno starou záležitostí. A místo toho módní domy po celém světě přináší novinky pro jaro/léto 2014.

Hitem letoška budou opět pastelové barvy, hlavně pistáciová, lila a lososová. Z výraznějších barev se stane módním hitem fuchsiová. A stálou klasikou zůstane bíla i bílo-černé kombinace. Takže pokud jste prozatím nestihli oživit svůj šatník těmito kombinacemi, je pro to ideální chvíle.

Letošek, ale především zásadně ovládnou dva nové styly. Zaprvé avantgarda, kde převládá asymetrie, výrazné barvy a kontrasty zkombinované do mozaikových a geometrických vzorů.

Zadruhé takzvaný bohémský „eko“ look, který upoutává květinovými a exotickými vzory nejlépe na temném pozadí. Vládnoucími barvami tohoto stylu budou okrová, fialová nebo smaragdová.

Co se týče střihů, převládnou uvolněné oversize modely.

Tak myslím, že se máme na co těšit a je nejvyšší čas začít stříhat, šít, zkoušet a nakonec zazářit. Přeju hodně štěstí :))

Tento materiál doporučujeme

Zdroj obrázku: elle.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení