Vyplatí se připlatit za digitální potisk?

Vytvořeno21.03.2019

Co je digitální potisk a je opravdu tento způsob tištění látek o tolik kvalitnější než jiné?

Bavlněný úplet s digitálním potiskem baletek 80127

Všichni milujeme vzory, barvy a neotřelé desény, se kterými ve spojení s perfektními střihy vytváříme originální módu, která je šita s láskou a rozmyslem. Proto je tak důležitá volba kvalitního materiálu, do kterého když zainvestujeme naše peníze, čas a práci, chceme, aby vydržel navždy. Měl pořád pevný tvar a jasné barvy. A to je důvod, proč zvolit látku s digitálním potiskem.

Bavlněný úplet s digitálním potiskem mandal 13933-21

Bavlněný úplet s digitálním barevným potiskem ovečky 997.001/0801

 
Digitální tisk je nejmodernější způsob potisku a patří k nejnovějším technologiím na trhu v nanášení vzorů na tkaniny. Vytváří bezchybné ostré vzory s jasnými barvami, které po vyprání nepouštějí, neblednou a neztrácí kvalitu. Barvy jsou všemu odolné, takže je můžete chemicky čistit i prát.
 
Bavlněný úplet s digitálním potiskem ptáčků a květin 80107Bavlněný úplet s digitálním potiskem ptáčků a květin 80106
 
Momentálně patří k našim nejlépe prodávaným artiklům, a proto stále rozšiřujeme jejich nabídku. Na e-shopu najdete 168 položek s digitálním potiskem. Máme bavlněné úplety, dekorační látky a nejnovějším hitem jsou panely, které se skvěle hodí na originální trika a mikiny. Z digitálních tisků se šijí nejčastěji šaty, sukně, halenky, tuniky, ale dají se použít i jako dekorační látky nebo aplikace na oděv. Ceny začínají od 249,-/m.
 
Bavlněný úplet s digitálním potiskem plameňáka 80087Bavlněný úplet s digitálním potiskem plameňáka 80087
 
 
 
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení