Výzdoba na svatého Valentýna

Vytvořeno08.02.2016

Valentýnské oslavy se nám pomalu blíží a právě tato neděle bude patřit všem zamilovaným. Pokud plánujete společný romantický večer s partnerem, nebo příjemný večer strávený s přáteli, máme pro vás pár nápadů na Valentýnskou dekoraci.

 

K Valentýnu patří červená barva a srdíčka. Ušijte si ubrus s tímto motivem, nebo závěsy z červené organzy. Těmito nápady navodíte slavnostní atmosféru při romantické večeři při svíčkách.

 

Pokud chcete do slavnostních příprav zapojit i děti můžete s nimi vytvořit ozdobné girlandy z červených, bílých a růžových srdíček z filcu. Postačí Vám na to proužky barevných filců, šicí nit a křída pro nakreslení proužků. Díky těmto maličkostem vytvoříte trojrozměrná srdíčka, která našijete za sebou a vytvoříte krásnou a originální girlandu.

 

Jednou z inspirací může být i dvoubarevná srdíčka, která si nastříháte podle návodu a vzniknou vám originální a jedinečné dekorace. Takové dekorace můžete využít po celý rok.

 

Překvapte svého partnera, nebo přátelé originální vlastnoručně vyrobenou výzdobou.

zdroj: pinteres.com

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení