Vzorované mušelíny od 129,-

Vytvořeno07.10.2019

Máme tu pro Vás připravenou velkou říjnovou akci, která se vztahuje na oblíbené, příjemné, měkké a potištěné mušelíny. 

Bavlněné vzorované mušelíny za jedinečnou cenu od 129,- za metr pro všechny, kteří milují příjemné a hlavně přírodní materiály. Mušelíny známé i pod názvem dvojitá gázovina, který je vyroben ze dvou vrstev a nemusíme se ani trochu bát, že bude prosvítat. 

Mušelín je prodyšným, splývavým a vzdušným materiálem, který ani necítíme na těle. Mušelín patří pro letošní rok mezi jeden z nejvíce trendových materiálů, který má široké využití od oblečení až po dekorace nejen do dětských pokojíčků. 

Mušelín je vhodným materiálem na volné vzdušné tuniky, košile, nebo kalhoty, ale i noční prádlo a během spánku si budeme připadat jako v bavlnce. Do mušelínu se nemusíme bát obléct i ty nejmenší. Pro jejich jemnou pokožku je přímo stvořen a snadno z něj vytvoříte jednoduché deky, povlaky na povlečení a polštáře. 

Pokud hledáte příjemnou a vhodnou látku nejen na oblečení a dekorace, nesmíte přehlédnout tuto skvělou akci na vzorované mušelíny, kdy jejich cena je již od 129,- a pozor cena platí pouze do vyprodání zásob!!!

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení