Zabalte se, zahřejte se

Vytvořeno09.10.2014

Dámy přivítejte neotřelé, luxusní a přesto sportovní ponča a plédy!

 

Teploty se snižují a tak je čas vytáhnout o nějakou tu vrstvu navíc. Nevim, jak vám, ale mě se do kábátů ještě určitě nechce. A tak jsou tu úžasná ponča a plédy! Nejenže to jsou vlastně přehozy ( či větší šály), ale navíc jsou momentálně šíleně v módě! A když se jednou za čas skloubí praktické a módní, je to hitem dvojnásob! 

 

Výhody ponč či plédů jsou nekonečné. Dají se lehce přenášet, nejsou drahá, takže jich můžete mít více a oživovat s nimi svoje outfity, zahřejí, dají se podvlíknout svetrem či jiným kouskem oděvu a jsou zcela originální! Ideálními materiály pro výrobu tohoto kousku jsou flauše, tvídy, kožešiny a pleteniny.

 

A jak nosit ponča a plédy, aby vynikly?

 

Letí kontrast! Vybalancujte rozevlátý vršek, úzkými kalhotami, leginami nebo sukní a třešničkou na dortu kozačkami, ale ani obyčejné boty nevadí. Jediný problém tvoří kabelka, protože ta přes rameno by mohla všechno zničit. Naštěstí existují kabelky do ruky! A tak nám už nic nebrání v tom, pořídit se nový chic kousek do šatníku, aby ten podzim byl o něco veselejší:)

 

Foto: elle.cz, fler.cz

Pončo obrazek_1Pončo obrazek_8Pončo obrazek_5Pončo obrazek_2


Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení