Zahoďte “mrkváče”, teď tu jsou “zvonáče”!

Vytvořeno03.06.2015

Zahoďte “mrkváče”, teď tu jsou “zvonáče”!

 

Zvonové kalhoty se bez debat vrací opět do módy  a módní experti řikají: “Léto 2015 je vrcholem tohoto staronového trendu.”

 

Retro hippie zvonáče jsou sice v kurzu, ale bohužel sluší málo komu. Kalhoty s rozšířenými nohavicemi totiž zvýrazňují pas a boky. Ale nebojte, dá se to vyřešit!

 

Důležité je zvolit vhodný materiál. Ideální je například džínovina s lycrou v typické světlé a tmavě modré barvě. Takovéhle zvonáče nejsou výrazné, maximálně mají velké kapsy, pásek, či rozedřená kolena, ale častěji jsou úplně hladké a jednoduché a proto se i velmi dobře kombinují. Hedvábná košile, over sized svetr (mimochodem ten zakryje nesouměrné boky:), sako, pruhované triko, či krátký top ( zúží pas), prostě cokoliv po čem sáhnete bude v pořádku.

 

Na léto jsou pak ternem zvonové kalhoty v barevných pestrých potiscích ze splývavých materiálů.

 

A čeho se držet, aby zvonáče byly zvonáči? 

  1. Okraj nohavice by měl být široký alespoň jako vaše chodidlo.
  2. Zvolte buď variantu volnějšího střihu již od pasu, ale mnohem častěji se nosí střih, který je přes boky, zadeček a stehna užší a rozšiřuje se až od kolen.
  3. Vyvýšený pas je jedině plus. (a to podle mého u všech typů kalhot!)
  4. Zvonové kalhoty jsou prvkem hippie módy viz tento příspěvek, tak podle toho volte i doplňky jako výraznou bižuterii, barevné šátky, pásky, větší kabelky,…

Foto: pinterest.com, elle.com

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení